...

Ok, jag har faktiskt sagt och lovat att min blogg ska bli roligare och inte lika deppig så... Jag lovar att jag blir gladare när Maja kommit hem. Men bara för att ni ska kunna skratta lite så länge.

There you go. Enjoy!

(Jag saknar fortfarande Maja...)

En vecka kvar

Nu - eller snarare om 8 minuter - är det en vecka kvar tills maja kommer hem. Det känns som om jag går sönder lite i taget när hon inte är här. Det suger.


Men sånt här håller mig ovanför ytan.

Smultronstället


Glass, med stort G.

Efter en rätt jobbig dag så lättades jag upp med bra sällskap och stor glass. Försökte även ta kort på en kille som hade en tröja där det - med stor vit text - stod: "FUCK YOU I DRIVE A OPEL". Kanske den bästa tröjan jag sett. Söderköping är tydligen stället dit alla svennar åker för att kunna leva i harmoni med varandra. Men jävlar vilken glass...
Min glass hette Blueberry Hill och bestod av 8 kulor blåbärs och vaniljglass, grädde, ett kex och ett ton vaniljsås. Jag kan starkt rekommendera den, men jäääävlar vad stor den var... Orkade typ lite mer än halva och höll på att spy. Goran däremot, åt upp hela (med hjälp av ett sugrör på slutet som nån sorts milkshake) och gick sen och bajsade inte mindre än två gånger.

Goran Bartol! Sha-la-la-la-la!

After Beach

Har kommit hem från Gotland nu. Efter en halvtimmas flygresa hem, 2½ timmars väntan på bussen och 1½ timmar på en buss som luktade urinoar så var jag igår hemma nån gång vid halv åtta / åtta. Rätt så skönt, men idag väntade ju jobbet. Inte lika kul kanske, men a man's gotta do what a man's gotta do...
Majas mamma kom in på jobbet idag och frågade om jag var helt säker på att jag inte skulle åka med till Alicante imorgon... Kan inte förklara hur jobbigt det var att tacka nej till det. Imorgon, klockan 19 så skulle jag kunna vara hos den person som jag saknar mest just nu. Men nej, imorgon klockan 19 så har jag kommit hem från jobbet, kanske börjat laga mat åt mig själv (om jag över huvud taget orkar), satt på tv'n och kommit ihåg en miljard gånger hur mycket jag saknar Maja just nu. Sen är det bara 9 dagar kvar tills hon kommer hem. Alternativt att jag är i Söderköping med Goran och Linda och äter gigantiska mängder glass och önskar att Maja var med och åt glass hon också, vi får se...

Men för att sluta vara deprimerad ett tag så har jag lite frågor till er, läsare... Först och främst så har Johan och jag en dispyt vi måste lösa: När ni tvålar in händerna. Tar ni då tvålen först och vattnet sen eller tar ni lite vatten på för att få det där härliga löddret och följer upp med vatten efteråt?
Det är givetvis en viktig fråga, som vi måste ha svar på snarast, så kommentera omedelbart!

Nu ska jag deppa lite mer och försöka svälja den här klumpen i halsen!

Gotland

Jag är på Gotland. Har varit på dop, badat, ätit.

Jag saknar ihjäl mig efter Maja.


@ Johans och Ulrikas

Har precis slutat jobbet och kommit hem till Casa De Ericson - Petersson. Vi skulle repa lite med nya projektet, Johan och jag, men nu har vi fastnat här och Johan lagar mat istället för att repa. Fast jag får mat så det är väl lugnt ändå! Tror det blir nån sorts tacos (fast enligt Ulrika är det inte det, för det är pitabröd istället för tortillas). Yeah right... Men gott blir det säkerligen! Det blir min andra måltid med Ulrika och Johan för dagen. Första var på Randezvou (eller hur fan det nu stavas) på min lunch, då vi även gjorde sällskap till Sportif där jag inhandlade present åt min brorson, Oscar som ska döpas på lördag. Pga detta så åker jag till Gotland imorgon. jag flyger. Känner mig som nån sorts viktig person när jag ska flyga inrikes. Det är jag inte.

Men jag ska låtsas under helgen iaf.!

19:01


Och jag som trodde att det var någonting negativt..?

Men alltså... Vänta nu...


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2858652.ab

Allt som oftast så förstår jag inte hur folk tänker... Idag på jobbet så snyltade jag till mig en liten stund för mig själv och datorn och gick in på Aftonbladet, som man ofta gör på jobbet när det blir tråkigt och undrar om någonting spännande hänt i världen så fick jag en smärre chock. Någonting hade faktiskt hänt i världen: Folk har tydligen blivit efterblivna. Nej... Skämt åsido, folk har varit efterblivna länge, men är det bara jag eller går det bara brantare och brantare utför idiotins störtloppsbacke?

För att sammanfatta lite: Mannen på bilden heter Johnny. Johnny är 29 är gammal och har blivit anfallen av en björnhona. Troligtvis pga. att han kom för nära björnhonans bo där även övriga delarna av familjen Brunbjörn bodde (utom pappa Björn, som tragiskt nog skiljde sig från mamma Brunhild och blev beroende av överjästa blåbär strax efter skilsmässan). Nu kan jag inte vara säker på att det är så här det gick till men det är gissningar som jag förutsätter är oerhört mitt i prick (jag är bra på att gissa)!

Hur som helst... Johnny var ute i skogen när han fick se Brunhild Brunbjörn stå och vattna blommorna utanför sitt sommartillhåll. Då Johnny uppenbarligen skolkat från skolans alla lektioner och aldrig gick i scouterna i sin barndom ser framför sig hur han blir sliten i stycken av den best han nu ser framför sig i skogen. Vad gör Johnny då, kanske ni undrar? Jo, han SPRINGER. Ok... Nu tar vi och tänker till lite här nu: När era föräldrar, lärare och scoutledare pratade med er om björnar... Vad berättade de då?
"Om ni någonsin skulle stöta på en björn i skogen, så får ni inte springa. Spela död istället. Ligg på marken och rör er inte. Springer ni så tror björnen att ni är ett byte."
Och ärligt talat... Det är väl inte SÅ konstigt om Brunhild trodde att Johnny var ett rådjur om mina kalkyleringar stämmer... Jag kan se framför mig hur Johnny snubblandes springer igenom skogen, panikslagen av att ha sett ett djur i dess rätta element och inte på en djurpark...

Hur som helst: Nu tycker Johnny att staten (dvs. vi och våra skattepengar) ska betala för att han är efterbliven och blir attackerad av en björn. HA! I think NOT.
För ni förstår... Johnny kommer nu inte kunna slakta djur på sin lilla gård. För han har så ont i armen. Johnny... Jag hoppas du förstår att det inte är någon mänsklig rättighet att kunna döda andra levande varelser för att tjäna pengar. Det står inte bland de rättigheter som idag finns och som behandlar demokrati osv. Tyvärr Johnny.

"... om du blir attackerad av deras djur tar de inte sitt ansvar" säger Johnny. Johnny... VILDA djur. Hör du på namnet vilka de tillhör..? INGEN! DE ÄR V-I-L-D-A! De var här innan oss och de kommer vara här när vi försvinner också, om vi inte utrotar dem innan dess.

Bah... Jag orkar inte med mer dumma människor. Jag ska bli björn och anfalla folk jag också...


Dagens soundtrack

Dagens Soundtrack: Allt med Bruce Springsteen, men framför allt Born In The USA; den enda låten som får mig att vilja vara amerikan. Jag ville bara skrika refrängen på vägen hem. Tur att jag inte gjorde det... Det gick en jävligt vältränad 40-årig dam framför mig. Hon var bred som ett hus och hade lår som hela mig. Hon hade med allra största sannolikhet rån-bög-mördat mig med nåt sorts livsfarligt touch of death-grepp om jag skrikit "BOOOOORN IN THE USA!" i hennes öra, då det måste verkat som om jag förföljde henne hela vägen från Lucullus.
Frågan är om jag verkligen någonsin kommer att förlåta mig själv för att jag inte gick och såg Bruce'an i helgen... Troligtvis inte efter de recensionerna. Fan, fan, fan, fan, fan. Fan.

Nu ska jag spela TV-spel. Idag är jag pilot.



Läggdags...


Hon där... Henne saknar jag.

Var det någon som sa 'nervös'?


Fick just den här länken av Micke Med Kameran.
Lägg även märke till innebandyfrillan. Det är en av de värsta jag sett.

Jean-Claude, vad är det du säger?!


I've got news for you Jean-Claude. För oss andra är det inte så svårt att se dig i de gamla filmerna, Jean-Claude... Sexan servar oss med dem så ofta de får chansen... Denna helg med Wake Of Death (fråga mig inte vad fan det betyder).
För er som är intresserade av att kanske tanka eller lite djupare dyka in i det kvalitetsträsk som Jean-Claudes filmkarriär faktiskt varit: http://www.imdb.com/name/nm0000241/

Förresten slog det mig att Wake Of Death mycket väl skulle kunna vara ett metalcoreband... Jag ska ha pengar om nån som läser det här använder det.

FRA: Ett hot inte bara mot den personliga integriteten...

Utan även mot rätten att ordna överraskningsfödelsedagsfester:

maja: men de behöver inte misstänka brott alltså?
viktor: Nej de får läsa vad de vill.
maja: MEN GUD!!
viktor: Ja..
maja: Men fatta vad jobbigt om man ska ha en hemlig överraskningsfest för nån som jobbar med det, då får ju den reda på det i förväg om man skickar ut mail!!
viktor: ja det var nog för att förhindra överraskningsfester som man införde det faktiskt.

Nu tänkte jag, likt alla andra prominenta bloggare berätta om min oerhört händelserika dag. Idag har jag inte gjort ett skit som kan räknas som över huvud taget någorlunda produktivt.

Min dag har bestått av att äta upp typ en halv kladdkaka, spela tv-spel som gjort mig förbannad när jag fått stryk i sagda spel, väntat på att nya UFC 86 ska komma till min dator och göra ett litet gästspel och som ni hör varit jävligt manlig och svettig. Jag har heller inte duschat än och tänker inte göra det heller. Rebel without a cause, movafokahz.

Eftersom man för att skapa en framgångsrik blogg även måste ha bilder med i denna (Johan4Life säger att det är så) så publicerar jag här en bild på en kladdkaka:


Enjoy.


Dagens soundtrack: Cold Worlds nya platta "Dedicated to babies who came feet first", som är en jävel till crossoverplatta. Käftsmäll, på käftsmäll blandat med lite göddiga beats och överraskande gästspel från bl.a. Warrior Queen.

(Jag vet faktiskt inte om Warrior Queen ser ut så här, men jag antar det, då det var den första bilden som kom upp när jag googlade.)

A new beginning...

Jag ber om ursäkt för det sjukt dåliga uppdaterandet. Men det ska bli ändring på det nu, har jag bestämt!
En ny början med andra ord... Och förhoppningsvis inte lika mycket tjut, och mer roliga uppdateringar som folk inte vill skära sig i armarna efter att ha läst (ok, jag kanske överskattar min förmåga att påverka människor med lyrik nu, men ändå...). Så check it out. Nu kommer den stora bloggrevolutionen.


RSS 2.0